Porovnanie 64
Prihlásiť Košík
0
Ponuka
Vyberte si kategóriu
Malé spotrebiče Kuchynské spotrebiče Odšťavovače Odšťavovač Bravo B4575 Marty čierny

Odšťavovač Bravo B4575 Marty čierny

Značka: Bravo
Náš kód: 72453
Dočasne nedostupné

Pomalý lis na ovoce a zeleninu BRAVO B-4575 MARTY

  • nízkootáčkový šnekový lis
  • tichý chod
  • jednoduchá obsluha
  • maximální výtěžnost - technologie LST (Low speed technology)
  • pomalé otáčení šneku (60ot/min) zachovává ve šťávě více vitamínů i chuti
  • odborník na červenou řepu a rybíz
  • účinné gumové nožičky pro perfektní stabilitu přístroje
  • 2 plnící otvory
  • příkon 350 W
Teplovzdušná fritéza - zdravšia chrumkavosť na dosah ruky
Kto by nepoznal tú neodolateľnú chuť chrumkavých hranolčekov či krehkého kuracieho? Tradičné fritovanie v oleji síce dodáva jedlu charakteristickú textúru a chuť, ale spolu s tým aj veľkú porciu tukov, ktoré nie sú pre náš organizmus zdravé. Ako si teda pochutnať na vyprážaných delikatesách bez výčitiek? Odpoveďou je teplovzdušná fritéza.
Francúzska elegancia a funkčnosť exkluzívne na Elmaxshop.sk
Vyberáte nové spotrebiče do kuchyne a hľadáte niečo, čo bude nielen spoľahlivé a funkčné, ale aj štýlové a elegantné? Potom by vás mohol zaujať náš najnovší sortiment francúzskych spotrebičov od renomovaných značiek Brandt a De Dietrich.
Elmax radí: sušička potravín - zdravé a efektívne spracovanie ovocia, húb alebo byliniek
Sušičky sú všestranným pomocníkom, ktorý umožňuje sušiť rôzne druhy potravín, pričom zachováva ich originálnu chuť, arómu a nutričné hodnoty. Od sušenia ovocia a zeleniny, cez bylinky a mäso, až po huby, tieto moderné prístroje premieňajú naše poňatie konzervácie a skladovania potravín. Úpravou teploty a času sušenia môžete optimalizovať proces pre každý druh potraviny a dosiahnuť tak vynikajúce výsledky.
Ako si vybrať parnú rúru? Najnovšie trendy pre vašu kuchyňu!
Parné rúry sa stali obľúbeným trendom v posledných rokoch vďaka svojej praktickosti a všestrannosti. Okrem tradičného pečenia umožňujú aj zdravé varenie v horúcej pare. Oba typy prípravy je navyše možné kombinovať.